Slik gjør huden sommerklar hjemme!Puss opp huden på 1–2‑3 og få fram sommergløden i huden. Slik gjør du det hjemme!

Denne våren har vi hatt ekstra god tid til å rydde, vaske og få det rundt oss til å skinne. Nå er det huden sin tur. Med ny sesong bør man vurdere om deler av hudpleierutinen skal byttes ut, og gå til innkjøp av produkter tilpasset sommerens vær og varme temperaturer. Rike kremer byttes ut til fordel for fukt og solfaktor. Men uansett hvilke produkter vi bruker, kan ikke huden vår dra full nytte av disse før den er i optimal tilstand.

Rens

Gjør huden mottakelig for pleie og aktive ingredienser.

En hud som er dekket av et lag med smuss, sminke og døde hudceller absorberer ikke hudpleieprodukter skikkelig, og du får dermed mye mindre ut av produktene dine dersom du ikke er flink til å rense og eksfoliere. Begynn med en skikkelig dobbelrens, for å fjerne alt av sminke, smuss, talg og forurensning. Massér PreCleanse Balm inn i tørr hud og tilsett vann for å løse opp og fjerne det som ligger på huden din. Følg på med en Dermalogica rens, gjerne en du har fått anbefalt av din hudterapeut! Vi elsker Special Cleansing Gel, fordi den er både effektiv og skånsom. Huden din vil føles skinnende ren!Peeling

Men en god rens er ikke nok. Huden er et levende organ som alltid fornyer seg og produserer nye hudceller. Derfor er det viktig å fjerne de døde og gustne hudcellene for å både få frem den skinnende nye huden som ligger under, og for å gi et godt grunnlag for produktabsorpsjon. Sliten og gusten vinterhud får et hurtigvirkende løft med nye Charcoal Rescue Masque fra Dermalogica som dyprenser, klarner og gir nytt liv til alle hudtyper. Masken inneholder ingredienser som trekker ut overflødig talg og urenheter, reduserer synligheten av porer og har en beroligende effekt på rødhet. Med synlig effekt på aldringstegn, utbrudd og sensitivitet, er dette helte-produktet ideelt for alle som ønsker seg sunn og glødende hud til sommeren.

For ansiktet er det nå på tide å ta fram fuktighetsboostere, fuktighetssprayer og

lettere fuktighetskremer. Kombiner gjerne disse produktene med produkter som både

stimulerer cellefornyelsen og tilfører huden viktige antioksidanter. Daily Resurfacer fra

Dermalogica er et perfekt «vårkur-produkt» til bruk under fuktighetskrem.

Disse «peelingpadsene» vil ved hjelp av fruktsyrer stimulere cellefornyelsen og

fjerne gusten hud, mens antioksidanter fra grønn og rød te vil beskytte og pleie huden.

Resultatet blir en supermyk og glatt hud, med en fantastisk glød.

Gi pleie i dybden

Det har vært en lang og hard vinter, noe du helt sikkert merker på huden din.

Gjør deg klar for vårens festligheter med en skikkelig fuktighetsboost, nemlig

Skin Hydrating Masque! Denne deilige masken inneholder en unik, tverrbundet

hyaluronsyreformel som binder fuktighet og gjør huden jevn og smidig.

La den virke i 10 minutter for en gjennomfuktet, spenstig og glødende hud!

Lysaktivert glød

Etter masken er skylt av er det tid for serum og krem. Vi elsker BioLumin-C Serum, C-vitamin bomben som er proppfull av antioksidanter og lysner, strammer opp og reduserer fine linjer. La serumet trekke inn før du legger på fuktighetskrem. Vi anbefaler å bruke høy solbeskyttelse året rundt. Prisma Protect SPF30 er en multitasker, og beskytter mot både UV-stråler, frie radikaler og forurensning samtidig som den gir masse fukt. Denne unike formelen gjør også at UV-lyset omdannes til strålende glød i huden. Endelig kan vi utnytte strålene til noe positivt! Og du - husk også å smøre ører, nakke og hals.

Huden jobber best om natten

Visste du at natten er den viktigste tiden på døgnet når det kommer til hudpleie? Har du en god hudpleierutine om kvelden hjelper du huden til å holde seg på sitt absolutt beste. Sound Sleep Cocoon pleier ikke bare huden i dybden mens du sover, den hjelper deg også å sove bedre! Essensielle oljer virker aromaterapeutisk for å fremme en dyp søvn og våkne uthvilt om morgenen.

Er du usikker på hvilke produkter som passer din hud? Bestill gjerne en Visia scanning, facemapping eller online hud analyse.

Se våre andre produkter