ANGRERETT OG RETUR

RETURER

----

Våre retningslinjer varer i 14 dager. Hvis det har gått 14 dager siden kjøpet ditt, kan vi dessverre ikke tilby deg refusjon 

For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.

Flere typer varer er unntatt fra retur. Forgjengelige varer som mat, blomster, aviser eller magasiner kan ikke returneres. Vi godtar heller ikke produkter som er intime eller sanitære varer, farlige materialer eller brennbare væsker eller gasser.

 

Ytterligere ikke-returvarer:

* Gavekort

* Nedlastbare programvareprodukter

* Noen helse- og personlig pleieutstyr

 

For å fullføre retur, krever vi kvittering eller kjøpsbevis.

 

Ikke send kjøpet tilbake til produsenten.Det er visse situasjoner der bare delvis refusjon gis: (hvis aktuelt) * Bok med tydelige tegn på bruk * CD, DVD, VHS-bånd, programvare, videospill, kassettbånd eller vinylplate som er åpnet. * Enhver gjenstand som ikke er i sin opprinnelige tilstand, er skadet eller mangler deler av grunner som ikke skyldes vår feil. * Enhver vare som returneres mer enn 14 dager etter levering

 

Refusjoner (hvis aktuelt)

Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen. Hvis du blir godkjent, vil refusjonen din bli behandlet, og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet eller den opprinnelige betalingsmåten, innen en viss mengde dager.


Sent eller manglende refusjon (hvis aktuelt) Hvis du ikke har fått refusjon ennå, må du først sjekke bankkontoen din igjen. Ta deretter kontakt med kredittkortselskapet ditt, det kan ta litt tid før refusjonen din blir offisielt lagt ut. Kontakt deretter banken din. Det er ofte litt behandlingstid før refusjon blir lagt ut. Hvis du har gjort alt dette og fortsatt ikke har mottatt refusjonen din, kan du kontakte oss på bror@evomark.no.

 

Salgsartikler (hvis aktuelt)

Bare varer med vanlig pris kan refunderes, dessverre kan ikke salgsvarer refunderes.

Børs (hvis aktuelt)

Vi bytter bare ut ting hvis de er defekte eller ødelagte. Hvis du trenger å bytte den mot samme vare, send oss ​​en e-post på bror@evomark.no og send varen din til: Havnegata 1, Lillesand, 09, 4790, Norge.

 

Gaver

Hvis varen ble merket som en gave da den ble kjøpt og sendt direkte til deg, mottar du en gavekreditt for verdien av retur. Når den returnerte varen er mottatt, vil et gavekort bli sendt til deg.Hvis varen ikke ble merket som en gave da den ble kjøpt, eller hvis gavegiveren fikk ordren sendt til seg selv for å gi deg senere, sender vi en refusjon til gavegiveren, og han vil finne ut om retur.

 

Shipping

For å returnere produktet, bør det sendes med sporing til: Havnegata 1, Lillesand, 09, 4790, Norge.

 

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for retur av varen. Fraktkostnader refunderes ikke. 

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar før det utskiftede produktet når deg, variere.Hvis du sender en vare over 500,- bør du vurdere å bruke en sporbar frakttjeneste eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi mottar den returnerte varen din.